Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2015

EL ROSER SILVESTRE

 (Del llibre: "Tous memoria viva" d'Elisa Vidal.)                                               Tinc el record molt clar d’aquells matins: amb el falçó a la mà, al costat de les portadores dels raïms, mirant els homes com els ataconaven, escoltant les converses i mandrejant, esmunyint-nos la canalla tant com podíem de la tasca encomanada. Els meus germans i jo érem com un eixam de mosques que molestàvem a tothom, sortíem per qualsevol cantó, ens ficàvem per entre les cames del collidors... fins que ens posaven a collir raïms al costat d’una persona gran. Encara que ben poc ajudàvem.             La vinya de sota la masia, era la nostra preferida. Com cada any, ja esperàvem que ens expliquessin la història de la avia Margarida. Bé, prou sabíem que hi era enterrada, en el marge que dóna al cantó del sol. I que -perquè mai ningú no ho oblidés– els seus fills hi havien plantat un roser silvestre que encara hi és, si no el mateix, sí un altre d’igual. Lloc sagrat

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

Imatge
T'ESPEREM... PARTICIPA...

CALENDARI DEL MES D’ABRIL

Dins de la Primavera Cultural: 05-04-2015: “Caramelles”, els Amics col·laboren en la festa més important per el nostra poble. 11-04-2015: Concert de música d’amor i silenci. A càrrec de Marc Freixas i Albert Gàmez, al Casal de Tous a les 7 de la tarda. 23-04-2015: Sant Jordi, posarem una parada de Roses i una de llibres a la Plaça de Fatima. 24 i 25- 04-2015: Teatre independent de Sant Martí de Tous. Es presenta l’obra: TOC TOC. Al Casal de Tous a 2/4 de 10. Recomanada per majors de 14 anys. 26-04-2015: DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA, amb actes que duraran tot el dia.

RESUM DEL MES DE MARÇ

Imatge
13-03-2015: es va inaugurà l’exposició de la Teresa Cuadras d’olis i aquarel·les. 13-03-2015: A la tarda vàrem anar a l’escola amb els nens de 1e. i 2o. A parlar de les pedres que tenim al nostre poble.  Dins de la Primavera Cultural: 21-03-2015: Recital de Poesies “Teresa Tort” 22-03-2015: Jornada Solidaria amb l’Associació de Teatre, activitats gratuïtes per infants a la Plaça de l’Ajuntament. Tot seguit al Casal de Tous l’obra de teatre a càrrec del Teatre Nu “Peripecies” per Katraska Cia.