FESTES DE SANT JORDI 2013



Aquest diumenge dia 28 s’han acabat els actes per celebrar la diada de Sant  Jordi 2013, amb la presentació del llibre “ROSELLES VERMELLES” de M. Dolors Godoy i la projecció de la pel·lícula “El bosc” d’Óscar Aíbar.

El passat dia 19 d’abril al Casal es va celebrar el recital de poemes “TERESA TORT”. Una quinzena de rapsodes, van recitar, poemes propis, de Miquel Martí i Pol, Joana Raspall, entre d’altres. Com a cloenda de l’acte es va fer homenatge a Salvador Espriu, en els 100 anys del seu naixement. Es va llegir una breu biografia i es van recitar sis poemes del poeta. El toc musical va anar a càrrec dels Tous Brothers, que van interpretar quatre peces musicals. El recital de poemes i la música, va agradar als assistents i des de l’organització es valora positivament.

El dissabte dia 20, la companyia TEATRE NU, va presentar la seva obra “RASPALL” de Pere Calders, va ser al casal i els infants i grans, que casi omplen la sala, van sortir contents de l’obra que acabaven de veure.

El dimarts dia 23, festivitat de Sant Jordi, Patró de Catalunya, vam tenir la paradeta de roses, llibres, sabons i petits objectes, per celebrar la diada segons mana la tradició, parada de roses i llibres.

El dissabte dia 27, el club de lectura comentava el llibre “El silenci dels arbres” d’Eduard Màrquez.

Finalment el dia 28, al migdia M. Dolors Godoy i Rotllens, presentava el seu llibre “Roselles Vermelles”, un testimoni de la batalla de l’Ebre. Una presentació històrica i personal, molt emotiva sobre la vida del seu germà Carles que va morir a la batalla de l’Ebre.

A la tarda, al cinema de Tous, es projectava la pel·lícula en català “El Bosc” d’Óscar Aíbar.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible realitzar totes aquestes activitats.

La diada de Sant Jordi i la festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, es mereixen activitats per celebrar els patrons de Catalunya.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS